Огляд гравця Екатерина.Павловава про казино Вавада

Опубліковано 24 червня о 07:39 ранку
один

Нічого позитивного!!!!

Вдруге я пишу відгук, оскільки мій перший огляд видалено ! За рахунок 2 років за 2 роки максимальна перемога становила 5 тис. Гривнії Зузрато за останні 3 місяці 150 тисяч!! Більше однієї гри не дає високих комбінацій, а не бонусів ! У будь -якому слоті! Ви робите баланс 500 з ними 300-350 горить без жодного збігу, а потім дає 10-20 дурниць Гривнія, я згоден! Ви робите депозит 2, щоб грати зі швидкістю 50-20 r однакову річ у різних слотах, які ви тупо крутите без бонусу та збігів!!! Сьогодні я кинув його взагалі 3, щоб здати департамент 550 R, не хуй, навіть до 800 Гривнія не вивернули зі швидкістю 10! Вчора те саме, воно навіть не дає смердючого 1000, щоб закінчити рівновагу!!!! Вавада не грає, не виграє ! Невдача і удача абсолютно все на Ваваді!!
Порожні туринці виграють те саме і те саме в заліку, і протягом 2 днів вони приносять його так, як це HZ! Бонуси дають Ваваду за 2 роки, ніколи не грали в готівку, а не туру, не бонус! Трахкав, як це перевірити! Сценарій!!!! Дік, що ти виграєш навіть 2 грівнії !!!! "Рахунок був 1 дружиною 1 шахта, і на кожному рахунку таке сміття !!! Блокування більше і не більше я граю в цьому сміти !

Вавада Опубліковано 24 червня о 13:16

Привіт, Екатерина.Павловава! Ми шкодуємо, що ви засмучені, ваша перемога не залежить від нас, ми взагалі не можемо впливати.
Ми використовуємо виключно ліцензоване програмне забезпечення, і всі наші слоти безпосередньо підключені від виробників, повернення в кожному повністю відповідає заявленому, ця інформація є вільно доступною і легко перевіряється. Абсолютно не потрібно обманювати вас.
У наших соціальних мережах ми часто публікуємо дрейфи гравців, а також у нас є чат, де ви можете поспілкуватися з реальними користувачами, які успішно зняли свої виграші. Прозорість та чесність для нас дуже важливі, тому абсолютно будь -яка інформація, яку ми надаємо вам - ви можете перевірити самостійно.
Бажаємо вам великої удачі та чудового настрою від усієї команди.

Навантаження
Навантаження
Навантаження
Навантаження
Введіть соціальні мережі:

Забули свій пароль?

Показувати
Забули свій пароль? Введіть свій електронний лист. Ви отримаєте посилання на форму, щоб вказати новий пароль поштою.

назад

Закривати