Огляд гравця та напрошіть близько 5plusbet Casinos

Опубліковано 06 жовтня о 02:35 вечора
один

Хороший живопис, великий вибір подій

Відверто шахрайський гнилий офіс, бігає, як з чуми! Я розпочав близько 400 доларів за гру, після серії невдалих ставок я вирішив зняти решту 130 доларів. Однак вони не дали мені грошей, але вимагали документів для перевірки. Після надсилання документів вони раптом звинувачують мене у багаторазовому рахунку, блокуючи мене обліковий запис і конфіскують решту коштів на ньому на їхню користь. При цьому:
1) Не було оголошено жодного зрозумілого факту чи аргументу на користь мульти-акорету. Як ми вирішили, і це все.
2) Усі мої спроби якось уточнити ситуацію і довести, що факт їх невинуватості були тупо ігноровані. Те, що говорить про те, що БК спочатку не мав нічого сперечатися з цього питання, і спочатку це було заплановано тупо, як зарозумілий Kidok гравця.
3) У будь -якому звичайному адекватному офісі, коли виникають такі спірні ситуації, депозит або решта депозиту завжди повертається до гравця. Ви можете дратувати свої ставки, закрити рахунок, але депозит (або його відпочинок) - це ваші особисті кошти, і вони повинні бути повернуті вам назад. Тут жадібна до н.е.

Як результат, у нас є абсолютно безпринципний шахрайський до нашої ери, завдання якого - взяти всі ваші кошти за будь -яку ціну. Депозит до цього офісу = повна втрата. Вони навіть ніколи не дадуть вам нещасні залишки. У той же час, офіс діє дивовижно нахабно і грубо і навіть не намагається створити хоча б певну видимість обгрунтованості та легітимності своїх дій. Чому, тому що ви можете просто тупо звинуватити будь -якого гравця мульти -акуса без будь -яких виправдань та доказів, і всі його звернення нахабно та цинічно ігноруються. Дивовижний бізнес -план! У своєму житті я не бачив більш гнилого і протистояння букмекера, навіть 1xbet порівняно з ними стандарт адекватності та пристойності. Офіс - повне та безпринципне дно!
Не вірте платним позитивним відгукам, БК веде досить потужну маркетингову компанію для залучення майбутніх довірливих гравців. Будьте розсудливими та обережними у своєму виборі та обхід цієї сторони до н.е.

Навантаження
Навантаження
Навантаження
Навантаження
Введіть соціальні мережі:

Забули свій пароль?

Показувати
Забули свій пароль? Введіть свій електронний лист. Ви отримаєте посилання на форму, щоб вказати новий пароль поштою.

назад

Закривати